bamboe,bamboo,bambu,bamboebed,bamboobed,bambubed,taipan,shogun,sakura,sumo,bed, bamboe,bamboo,bamboebed,bamboe bed,bamboebedden,bamboe bedden, bamboe ledikant,bamboeledikant,bamboe hemelbed,bamboehemelbed, taipan,shogun,plantage,koloniaal,bamboe shogun,sakura,sumo , bamboe slaapkamer,bamboeslaapkamer,bamboe woonkamer,bamboemeubel, bamboe meubel,bamboe zitmeubel,bamboe eetkamermeubel,bamboe website,
Bestaande klant

U kunt betalen met:
deBamboeConcurrent - de goedkoopste bamboe op het net!

Condities

Condities

Op al onze aanbiedingen zijn de hierna genoemde levering- en betalingsvoorwaarden van kracht. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen in deze website en desgewenst ook per e-mail opvraagbaar.

 1. Alle prijzen zijn in euro's en incl. BTW, maar exclusief verzendkosten
 2. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product. Mocht een product niet leverbaar zijn, dan wordt u op de hoogte gebracht en eventueel een alternatief aangeboden.
 3. Wij hebben het recht haar prijzen te wijzigen en eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u hiervan geïnformeerd en heeft u het recht de bestelling te annuleren.
 4. Betalingen vinden plaats door middel van vooruitbetaling, of door contante betaling bij aflevering.
 5. Wij zorgen ervoor dat de bestelling per post wordt verzonden. De verzending vindt dan bij vooruitbetaling of onder rembours plaats.
  Kiest u voor zelf afhalen bij één van onze vestigingen, dan kunt u contant afrekenen en is ondertekening niet noodzakelijk.
  De artikelen worden over het algemeen binnen 3 weken geleverd.
 6. Wanneer u een bestelling plaatst, wordt voor het verzenden van uw bestelling de volgende gegevens gevraagd: naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mail adres, wijze van betalen en eventueel een ander afleveradres. Uw geregistreerde gegevens worden niet aan derden doorgegeven, maar kunnen door wij worden gebruikt om u op de hoogte te houden van bepaalde aanbiedingen of marketingacties.
 7. Indien de te ontvangen bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u de niet aangebroken verpakking binnen 8 dagen retourneren. Het betaalde bedrag van de niet aangebroken producten zal dan direct worden teruggestort na ontvangst.
 8. Mocht ondanks al onze zorg bij ontvangst blijken dat het afgeleverde niet in overeenstemming is met uw bestelling, informeer ons dan hierover.
 9. Klachten van welke aard dan ook worden binnen 48 uur afgehandeld.
 10. Indien u na ontvangst van de producten alsnog besluit tot annulering binnen 8 dagen, dan dienen de producten gefrankeerd retour te worden gezonden.
 11. De verzend en handling kosten vallen buiten het terug te boeken bedrag, tenzij aannemelijk kan worden gemaakt dat de annulering het gevolg is van onze onzorgvuldigheid. De bestelling kan uitsluitend teruggezonden worden wanneer de verpakking onaangebroken is.
 12. In geval van breuk of vermissing zullen we ervoor zorgen dat de nieuwe producten zo spoedig mogelijk aan u worden geleverd. Indien de producten niet meer voorradig zijn, zult u op de hoogte worden gebracht en eventueel een alternatief aangeboden.

Terug

 
"));